2017-05-06

Az első

Az első bejegyzés!


A project alcíme ~ morzsák az asztalon. Miért? Mert telemorzsáztam az asztalom és Vik rám szólt, hogy egyek normálisan és ha összementem szösszenetekkel a desktopot, akkor már igazán meg is oszthatnám őket. Eddig még semmi nagyot nem követtem el, de ami késik, nem múlik, hátha lesz kedvem/időm. Egyszer. Szóval!



Helló, kedves erre járó, üdvözlünk körünkben! 


Jobb, ha rögtön az elején megosztok pár fontos információt. Előre szólni szeretnék, ne keress erre például híreket az ST Discovery-ről, jó? Amit itt találsz, az csak Spirk

Abban az esetben, ha...

A: non-Spirk fan téved erre. - Javaslom, gyorsan kattints tova, mert a blog csak és kizárólag slash-sel foglalkozik, ha pedig ez nem a te műfajod, az internet tele van más érdekes cuccokkal. Katt. Tényleg. :) Mindenkinek jobb lesz így.

B: Fogalmad sincs, mi az a Spirk. - Tehát a blogon olyan történetek kerülnek megosztásra, amiben a slash őspárosa előtt tisztelgünk, vagyis Kirk kapitány és elsőtisztje, Mr. Spock romantikus kapcsolatban állnak egymással (ah, de szépen mondtam) és ezt korhatárosan csinálják. Explicit content, NC-17, tizennyolcas karika, hova lehet még fokozni? Nagyoknak való mese, na.

C: Nem tudod, mi az a slash. - ... figyelmedbe ajánlanám kedvenc népszerű keresőnket, G-vel kezdődik, ő a barátunk és mindent megmond, ne nekem kelljen elmagyaráznom, rendben? Soha nem voltam jó benne, nem most fogom elkezdeni, keress rá. Bár ha rá kell, valószínűleg nem fogunk közelebbi barátságot kötni, ebben az esetben köszi, hogy itt voltál, talán összefutunk még, ha fandomot váltok, de... ennek ebben a korban már kicsi a valószínűsége, mégis, soha ne mondd, hogy soha. :) ) Bár aztán ki tudja, az is lehet, hogy itt ragadsz...

D: Felháborít, mert hogy merjük és azonnal hagyjuk abba! - Azt mondom neked, amit Isildur mondott Elrondnak a Végzet hegyének tüzénél - nem.

E: Forró hullámokban vág végig rajtad a boldogság, mert yeeey Captaiiiin!! - Szia! Téged kerestünk! *ölel* Jó olvasást neked!


Ayase

Nincsenek megjegyzések: